Блоговодител - кулинарен пътеводител

понеделник, 30 април 2018 г.

Гръцка салата














Продукти:

2 големи домата
1 краставица
1 зелена чушка
1 глава червен лук
200 гр. сирене Фета
100 гр. маслини
зехтин
лимонов сок на вкус
сол
1 ч.л. риган
магданоз




Начин на приготвяне:

Измиваме зеленчуците.





Доматите и краставицата, нарязваме на кубчета.
Чушката и червеният лук на колелца.









Сиренето Фета също на кубчета, на около 1 см.








Всичко смесваме в дълбока купа.
Увкосяваме със сол, лимонов сок, риган, зехтин и магданоз.
Разбъркваме и поднасяме.





















Добър апетит от мен! 
И слънчеви поздрави от Александруполис! 😉


















.......




Няма коментари:

Публикуване на коментар