Блоговодител - кулинарен пътеводител

вторник, 17 април 2018 г.

Шоколадов мус с авокадо и банани


















Продукти за 4 порции:

2 бр. авокадо
3 бр. банани
3 с.л. какао /неподсладено/
2 с.л. мед или 3 с.л. пудра захар

смлени ядки или настърган шоколад /по желание/



Начин на приготвяне:

В подходяща купа, пасираме обелените авокадо и банани. Добавяме пресятото какао и меда.

















Разбъркваме добре и разсипваме в подходящи купички. Поръсваме с ядки или настърган шоколад. Изстудяваме в хладилник за 1-2 часа и сервираме.










































Бърз, вкусен и витаминозен десерт!










Да ви е сладко!







Няма коментари:

Публикуване на коментар