Завладяващ, лек и фин мус от тиква и маскарпоне...
Продукти:
1 ч.ч. печена тиква
2 с.л. пудра захар
100 мл сладкарска сметана
5 с.л. захар
125 гр. маскарпоне
Начин на приготвяне:
Печената тиква, пасираме и добавяме към нея пудрата захар.
В отделна купа, разбиваме сметаната до пухкавост, заедно с кристалната захар
и добавяме пасирана тиква. Разбъркваме. Накрая добавяме маскарпонето и разбъркваме на най-ниската степен на миксера.
Разсипваме в купички, чашки и т.н. и изстудяваме в хладилника.
И нашият пухкав, лек и вкусен мус е готов за консумиране!
Да ви е сладко! 😋
Няма коментари:
Публикуване на коментар