tag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post4156918484862156089..comments2024-01-24T09:15:16.129-08:00Comments on Вкуснотийки с ИНА и още нещо...: МЕКИЦИ, като от едно време...Ina Kostovahttp://www.blogger.com/profile/17525829755092018842noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post-87238845815779120902023-01-31T09:22:40.837-08:002023-01-31T09:22:40.837-08:00Станаха убийствени, благодаря! Слагах ги в добре з...Станаха убийствени, благодаря! Слагах ги в добре затоплено олио с две вилици, утре пак ще правяLihttps://www.blogger.com/profile/03093830259007716035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post-604592893614524692020-12-19T02:38:31.468-08:002020-12-19T02:38:31.468-08:00Здравейте! Дала съм точната рецепта с грамажите, к...Здравейте! Дала съм точната рецепта с грамажите, както е в книгата на Добрина. Пояснила съм допълнително, че при мен необходимото количество е повече, за да може всеки да има предвид, че явно ще има нужда от повече брашно. Разбира се, това при всекиможе да варира в зависимост от марката брашно и големината на яйцата. Съжалявам, че сте останали разочаровани, но когато цитирам рецепта, която е публикувана в книга, мисля че е редно да напиша точните пропорции и допълнително да коментирам, какъв е опита ми с нея. Надявам се, все пак да са били вкусни. Благодаря за коментара,ще впиша по-подробно обяснение. Желая ви здраве и Весели празници! 🙂Ina Kostovahttps://www.blogger.com/profile/17525829755092018842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post-5488186532949904572020-11-10T02:29:33.373-08:002020-11-10T02:29:33.373-08:00Здравейте! На вид вашите са точно както бяха навре...Здравейте! На вид вашите са точно както бяха навремето, та за това реших да пробвам и аз. Но уви... Наистина ли тестото трябва да стане толкова рядко? И дума не може да става за късане. Пробвах с намазнени ръце -тече между пръстите и никаква форма не може да се предаде и се появяват най- различни интересни форми с пипалца ,като паячета и т.н. Пробвах с лъжица но взеха да стават дебели и не могат да се опекат от вътре а от вън почти изгарят. За това добавих още брашно около250 гр. а може и горница и чак тогава нещата станаха ,но не и във този вид от снимката. Иначе не останаха.Diyan Tenev Genovnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post-72434518205275733152020-09-16T01:00:55.227-07:002020-09-16T01:00:55.227-07:00Здравейте! Половин от 40 гр.Здравейте! Половин от 40 гр.Ina Kostovahttps://www.blogger.com/profile/17525829755092018842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7558889347528766847.post-63829478416535345262020-06-07T07:55:00.272-07:002020-06-07T07:55:00.272-07:00Здравейте, изглеждат страхотно! Исках само да опит...Здравейте, изглеждат страхотно! Исках само да опитам за маята. Половин кубче от 25г или от 40г?Елиhttps://www.blogger.com/profile/02501627055006270812noreply@blogger.com